Paneelbouw

Paneelbouw

SEKO Scheepselektrotechniek heeft een complete afdeling paneelbouw waar wij zowel maatwerk als seriebouw kunnen produceren. Alles wat bij een efficiënte besturing en bediening komt kijken, hebben wij in huis: engineering van zowel hard- als software, plaatsing en aansluiting van panelen en uiteraard het testen en verlenen van service door heel Europa. Wij zorgen voor panelen die perfect aansluiten bij uw situatie.

Paneelbouw bij SEKO

Wij bouwen volgens uw wensen en zorgen dat de paneelbouw voldoet aan de voor u belangrijke richtlijnen. Vaak gaan wij nog een stap verder en denken met u mee, zodat het eindresultaat nog beter past bij wat u daadwerkelijk nodig heeft. Uiteraard kunnen al deze panelen goedgekeurd worden door Lloyds of een andere keuringsinstantie als dat gewenst is. Wij onderhouden goede contacten met al deze keuringsinstanties.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak werken wij met de beste producten en zijn we niet merkafhankelijk. SEKO gaat voor het beste resultaat voor u! Bovendien werken wij op een duurzame manier, waardoor we verspilling van materiaal zo veel mogelijk tegengaan.

Van A tot Z

Elke klant heeft zijn eigen wensen. Of het nu gaat om seriebouw panelen of specialistisch maatwerk, bij SEKO zijn we de juiste partij! Het paneel vormt een belangrijk onderdeel van een machine. Het is essentieel dat de besturing en bediening duidelijk en betrouwbaar zijn. Dat begint al bij het technisch ontwerp op basis van schema’s die door onze engineers zo efficiënt mogelijk worden opgebouwd. Al onze afdelingen werken intensief samen om dit concept tot in detail zo goed mogelijk uit te voeren. Door onze korte lijnen en directe communicatie en het werken met de beste materialen, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Dit kan dan gaan om hoofdborden, laskasten, bedieningspanelen, lessenaars, besturingskasten en onderverdelingen.

Onze specialisaties omvatten ook het schrijven van software voor PLC’s en het maken van parallelle bedrijven voor generatoren. Met inmiddels meer dan 50 grote installaties opgeleverd, blijven we met de huidige tijd meegaan door het bouwen van microgrids en onderverdelers voor zonnepanelen, accupacks en meer. Implementatie van KNX-gecertificeerde en diverse domotica systemen vormt voor ons geen enkel probleem. Zo kunnen we slimme en efficiënte oplossingen bieden die perfect passen bij uw behoeften en situatie.

Branches

In de afgelopen 25 jaar hebben wij gewerkt voor bedrijven in meerdere werkvelden, elk met hun specifieke eisen en wensen. Dit zijn terugkerende klanten die vertrouwen op de expertise en flexibiliteit van SEKO. Enkele van de branches waar SEKO paneelkasten voor heeft gebouwd zijn:

  • meet- en regeltechniek;
  • machinebouw;
  • waterbouw;
  • industrie;
  • petrochemie;
  • offshore;
  • voedingsmiddelen
  • energie.

Uiteraard is SEKO niet beperkt tot bovenstaande branches. Neem gerust contact met ons op en wij denken met u mee! Samen komen we tot de beste oplossing voor uw situatie.

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten