Klaar voor een frisse start!

18-01-2022

Hoe is het jaar 2021 voor SEKO verlopen en wat zijn onze vooruitzichten voor 2022? 2021 is voor ons, net als voor iedereen, een raar jaar geweest.

We hadden het geluk dat er in het eerste half jaar voldoende projecten liepen, waar we ons volledig op konden richten. Dit waren schepen die nog voor de coronatijd in opdracht waren gekomen. Gelukkig zijn die opdrachten niet geannuleerd of stilgelegd, zoals we van andere bedrijven wel hebben vernomen. Deze opdrachten hebben we volgens planning kunnen opleveren, zoals je van ons gewend bent.

Binnenvaart cruiseschepen
In de daaropvolgende periode hebben we gezien dat de mensen toch weer snel eropuit gaan zodra het kan. De markt waarin we gespecialiseerd zijn, binnenvaart cruiseschepen, trok dan ook weer aan. Helaas was dat van korte duur, en werden er al snel weer reizen geannuleerd.

Vooruitkijken
Wanneer we vooruitkijken naar 2022, denken en hopen we dat we meer vrijheid terugkrijgen. Dat de beperkingen opgeheven worden. Dan staan we er weer! Zoals we eerder hebben gezien, komt het werk vanzelf. Tot dat moment voeren we het nodige onderhoud uit, zodat alles klaar is voor een frisse start.

Veranderen
2022 wordt ook een jaar waarin verschillende zaken veranderen voor ons als bedrijf. We doen steeds meer aan het verduurzamen van bestaande schepen. Daar zijn verschillende oplossingen voor te bedenken. Wij zijn in staat voor alle manieren een oplossing te bedenken en uit te voeren. Kortom: daar zijn wij de aangewezen partner voor!

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen in 2022? Neem dan contact met ons op.

2211539 SEKO Scheepselektrotechniek B.V. - Beeld 18-01 - Zonder template
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten