Maak kennis met Daniël den Braven

11-04-2022

Daniël den Braven is bij de oprichting van SEKO in november 2007 overgegaan van Koster elektrotechniek naar SEKO Scheepselektrotechniek. Hij is begonnen als monteur en later leidinggevend monteur en meewerkend voorman geworden. Op dit moment werkt hij als servicemanager. In dit interview stelt Daniël zich aan je voor!

Daniël is 42 jaar oud en woont in Gorinchem. Hij is getrouwd met Mariska en vader van drie zoons: Stan van zes jaar oud en Bink en Puck van drie jaar oud.

Meewerken
“Na de MTS ben als elektromonteur gaan werken. En ik ben nog altijd in deze sector actief!” vertelt Daniël. “Als servicemanager verwerk ik binnenkomende meldingen en plan ik reparatie- en servicebezoeken. We werken met een kleine ploeg, waardoor ik zelf regelmatig mijn bijdrage als servicemonteur lever. Bij onze nieuwbouwprojecten neem ik ook de projectleiding op me. Samen met andere collega’s verzorg ik ook de inbedrijfstellingen en afnames. Wanneer het nodig is, ben ik zeker niet te beroerd mee te werken!”

Fijne ploeg
Daniël: “Ik voel me goed op mijn plek bij SEKO en bij het werk wat we doen. We hebben een fijne ploeg jongens, met wie we al veel mooie projecten hebben mogen maken! Mijn wens is dat we dit voorlopig blijven doen!”

Ambities
“Mijn ambities zijn om met SEKO zoveel mogelijk mooie projecten te realiseren en in de vaart te houden! Persoonlijk wil ik me verder verdiepen en specialiseren in het verduurzamen van de binnenvaart. Dat is voor mij, maar ook voor het milieu een mooie richting om me te blijven ontwikkelen.”

Hobby’s
Daniël: “In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn kinderen: ik vind het leuk samen te zijn en leuke dingen te doen. Als ik dan in mijn eentje iets ga doen, ga ik graag vissen!”

Ben je enthousiast geworden van Daniël zijn verhaal? We zijn nog op zoek naar versterking! Bekijk onze vacatures.

Daniël den Braven
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten