Nieuwbouw Travelmarvel Capella

01-06-2021

In opdracht van Den Breejen Shipyard uit Hardinxveld-Giessendam verzorgen wij de elektrische installaties op riviercruiseschip Travelmarvel Capella. Den Breejen Shipyard bouwt dit schip als derde in een serie van drie.

We werken met een zeer ervaren ploeg op de Travelmarvel Capella. Met dit team bouwen wij al meerdere jaren kwalitatief hoogstaande installaties op diverse schepen.

Details
In de details worden de puntjes op de ‘i’ zichtbaar. Bijvoorbeeld een stopcontact mét USB-aansluiting in de bar: je telefoon wordt opgeladen onder het genot van een biertje! Andere hoogstaande installaties vallen minder op, zoals een volautomatisch powermanagementsysteem. Tot volle tevredenheid van de keurende instanties verzorgt dit systeem de spanning voor datzelfde stopcontact én voor de complete sfeerverlichting!

Touchscreen
Hetzelfde verlichtingssysteem is ook in de openbare ruimtes volledig naar wens ingericht. Het kan worden aangepast met ons eigen verlichtings-managementsysteem. Dit is te bedienen via touchscreen panelen.

24/7
Zoals gezegd is de Travelmarvel Capella de derde in een serie van drie schepen. We hopen dat de schepen zo snel mogelijk weer de rivier op kunnen om de gasten een prettige tijd te bezorgen! Wanneer de schepen varen, staan wij natuurlijk 24/7 paraat om te ondersteunen bij eventuele storingen.

Seko content 1-6 facebook-linkedin 1200x628
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten